Word sponsor

SPONSOR KING OF THE CARIBBEAN

Ja, het gaat nu echt gebeuren. Van 14 t/m 18 April 2022 zullen de professionals en amateur windsurfers (mannen en vrouwen) vanuit Bonaire en verschillende eilanden deelnemen.

Naast een spetterende freestyle wedstrijd is het een sociaal maatschappelijk event. Dit doen we door risicojongeren en vrouwen na huiselijk geweld in te zetten bij de organisatie en realisatie van het sportevenement. Daarnaast organiseren we tijdens het windsurfevent nevenactiviteiten voor jongeren.

WAT KUNT U DOEN?

Om het freestyle event met jongeren van Bonaire nog verder te ondersteunen kunnen we alle hulp goed gebruiken. Dit kan in de vorm van sponsoring, zowel financieel als in andere vormen. Hierbij kunt u denken aan accommodatie, maaltijden, prijzen of producten, etc.
Wij zouden het enorm waarderen als uw bedrijf kan bijdragen met een financiƫle donatie of support in natura voor het evenement. Tijdens het event zal de naam van uw bedrijf regelmatig genoemd worden en ook komt uw bedrijf op de website www.forsakingofthecaribbean.com te staan.

Namens de organisatie en de jongeren willen wij u al vast enorm bedanken! Forsa Academy werkt samen met de Nederlandse organisatie stichting Socialrun* www.socialrun.nl, zij bieden hulp bij de organisatie en uitvoering van het geplande event.

*Stichting Socialrun is een ANBI geregistreerde stichting uit Nederland. Ze zetten zich al ruim 10 jaar in voor inclusie met evenementen in meerdere landen. In verband met de ANBI-status van de stichting en de transparante manier van boekhouden die daarbij hoort gebruiken we voor dit evenement de rekening van stichting Socialrun.

Rekeningnummer: NL84 TRIO 0788874403
ovv Forsa King of the Caribbean
BIC: TRIONL2U
Triodos Bank NV
Postbus 55 3700 VB Zeist

Facturen zijn mogelijk.